Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία manton αποτελεί από τον Ιούλιο του 2011 την συνέχεια της Μ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου υλικών συσκευασίας από το 1995, συνεργαζόμενη με τους κυριότερους ευρωπαϊκούς οίκους στον χώρο.

Ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε από τον Γιάννη Αντωνιάδη, άνθρωπο με πολυετή πείρα στον χώρο των υλικών συσκευασίας και ιδιαίτερα στον τομέα των προιόντων αεροζόλ. Η εμπειρία, οι διοικητικές ικανότητες και η αναγνωρισιμότητά του στην σχετική αγορά, αποτέλεσαν την βάση για την εδραίωση και περαιτέρω επέκταση στον χώρο. Η παρουσία και εμπειρία του συνεχίζουν να αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για την νέα γενιά που ηγείται τώρα της εταιρίας.

Από το 1997 εκπροσωπούμε στην Ελληνική αγορά τον όμιλο εταιριών Lindal, παραγωγής εξαρτημάτων προϊόντων αεροζόλ, μέσω της εταιρίας LINTAL Italy srl (Valve Aerosol Research Italiana) που εντάχθηκε την ιδια χρονιά στον όμιλο.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας καλύπτουν  ευρεία ποικιλία εφαρμογών στην παραγωγή προϊόντων καλλυντικών, απορρυπαντικών, εντομοκτόνων, φαρμακευτικών – παραφαρμακευτικών , αεροζόλ κ.α.
Συμπληρώνουμε τις υπηρεσίες μας στον σχετικό τομέα καλύπτοντας την αγορά με την εμπορία, μελέτη, εγκατάσταση και κάλυψη ανταλλακτικών εμφιαλωτικών μηχανών αεροζόλ.

Παράλληλα η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας έτοιμων προϊόντων αεροζόλ ιδιωτικής ετικέτας (lack και mousse μαλλιών, αφρούς ξυρίσματος, αποσμητικά, εντομοκτόνα, προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, σπρέι βαφής, βιομηχανικά σπρέι ,κλπ) , που καλύπτουν πλήθος χρήσεων στους τομείς των καλλυντικών προσωπικής περιποίησης, οικιακών και βιομηχανικών εφαρμογών.

Η πολύχρονη συνεχής παρουσία μας στην ελληνική αγορά , η τεχνογνωσία και εμπειρία μας σε συνδυασμό με το άρτιο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, συμβάλουν στην διαρκή επέκταση του πελατολογίου μας σε όλους σχεδόν τους κλάδους της βιομηχανίας και βιοτεχνίας.

Η σταθερά ανοδική μας πορεία εξασφαλίζεται από την προσήλωση στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με πρόσφορα στη ελληνική αγορά καινοτόμων , ποιοτικών και οικονομικά αποδοτικών προϊόντων και υπηρεσιών.